Tillbaka från drömmen

Hejsan igen! Det var ett tag sedan nu, men det beror på att Sean och jag har varit, enligt Sean: I drömmarnas värld!
Och jag kan nog inte mycket mer än att hålla med, jag börjar förändras och se saker o ting mer ur Sean's perspektiv, killen lever sin dröm! Iallafall så tog vi hans fars privat plan ner mot varmare breddgrader och här kommer lite kort om resan.

En helt vanlig dag: (för mig RP)
Vaknar upp i en förbannat skön hästen dubbelsäng (ursäkta att jag svär)
Äter en förbannat god lyx frukost, antingen buffe lr restaurant stil (man fick välja och det fanns verkligen allt!)
Går och tar ett dopp i den 500m2 stora poolen, solar, dricker drinkar (och i mitt fall läser en intressant bok)
Några timmar senare är det dags att avnjuta en underbar lyx måltid igen (kan inte få nog av detta)
Någon timme efter det tar vi oss ytterligare någon alkoholhaltig dryck och sedan brukar jag gå och lägga mig. (dock inte Sean.)

En helt vanlig dag: (för Sean, helt skrivet från hans ord)
Jag vaknar upp i den förbannade dubbelsängen med världens huvudvärk och en brud som tagit allt jävla täcke! Försöker komma på hennes namn men hon är en i mängden så hur ska man någonsin komma på det, slutar med att jag kastar ut henne medans min huvudvärk försöker ta livet av mig!
Går ner med RP för att spana in frukosten och självklart är min favorit kock sjuk denna vecka och det gör mig ännu mer förbannad. RP verkar tycka maten är underbar, rent ut sagt guds gåva, men stackarn har väl inte ätit bättre... Världsvan är han då icke!
Och jag vet att man åker till ett varmare land för just värmens skull, men dem kan väl iallafall investera lite flis i ett vettigt luftkonditionerings system.. Detta för oss direkt ner i poolen för att svalka sig. Poolen kan jag faktiskt inte klaga på, bara folket som badar där i, hur fan kan dem föra så mycket oväsen, tänker dem inte på att folk är bakfulla överhuvudtaget?
Jag fixar min egen bakiskur, beställer in en iskall flaska skumpa och snart mår jag bra igen.
Senare blir det dags för mat, och jag lyckas iallafall få i mig något, även om jag fortfarande är förbannad över att kocken är sjuk!
Och det är nu livet börjar, kvällen har kommit och jag beställer in 2 skumpor, RP trodde vi skulle dricka en var och sa genast: Snälla Sean, jag orkar inte dricka en hel skumpa själv, jag tar en lätt drink. Jag rättar honom genast och berättar att den ena ska jag dricka och den andra ska ta mej fan vaskas! Så jag vaskar min ena skumpa och dricker upp den andra tillsammans med den söta bartendern Nichole. Efter det ger jag Nichole en handpennig stor nog för att täcka hennes inkomst 2 veckor framöver så hon kan visa mig runt lite "down town". Vi går sedan in på diverse olika barer och promille halten höjs och likaså vår vänskapskrets. Vid kl 6 så hyr jag persnoligen en liten skit bar där vi alla efterfestar tills kl 9 på morgonen. Självklart får man inte ha högt ljud på så polisen dyker ganska snart upp, men även dem fick sig en handpenning och det slutar med att jag och Nichole får "polis escort" hem till mitt hotell. Jävla trevliga och lätt hanterliga poliser i utlandet, det ger jag ett stort plus. som avslutnings ord vill jag säga som följande: DET ÄR SÅ HÄR MAN FESTAR! Tack för mig, Sean.


Som ni ser har vi väldigt olika syn sett på hur man lever livet, jag personligen tycker om det lugna och stilsamma, medans Sean tycker om det vilda oekonomiska.

Man blir inte glad av pengar, men blir glad av att göra av med pengar! - Sean




RSS 2.0